Over

Over de Houtsjuur
De Houtsjuur is een klein bedrijfje dat zich richt op het vervaardigen van hout. Wij maken klein meubilair, decoratiestukken en prachtige accessoires van verschillende soorten hout. Doordat elk stuk hout zijn eigen karakteristieken heeft, en niet elke vervaardiging en afwerking hetzelfde is, is elk artikel uniek! Wij behandelen alle artikelen met hoge kwaliteit lak, vernis of olie (tenzij anders vermeld).

Naast ons aanbod van unieke artikelen bieden wij u ook de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan. Momenteel hebben we een leuk assortiment van dennenappels, houtschijven en decoratietakjes voor de creatieveling, maar ook grotere stukken schors voor het zwaardere werk.

IMG_9304Hout werkt
Wij willen u er graag op wijzen dat hout werkt. Dit betekent dat hout wordt beïnvloed door toename en afname van de luchtvochtigheid, waardoor het kan krimpen of uitzetten. Hierdoor kunnen er scheuren en naden ontstaan. Het is van belang dat u hiervan op de hoogte bent, ondanks dat wij er alles aan doen het hout hiervoor te behandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *